Inhoudelijke informatie cursusaanbod


INTERACTIEF – LEERZAAM – SOCIAAL

Amigo Che biedt de kans om de Spaanse taal vaardig te maken aan de hand van 4 verschillende cursus-niveau’s. Elke cursus sluit naadloos aan op de volgende cursus. Zo wordt zeker gemaakt dat de juiste theorie aan bod komt en niks word overgeslagen! Heb je al ervaring met Spaans, neem dan contact op met Amigo Che om te kijken op welk niveau je kan beginnen.

KORTINGSACTIE

Neem 2 cursisten mee en ontvang €20,- korting op jouw cursusprijs. Meer dan 2 cursisten? Dan ontvang je nog eens €10,- per extra persoon korting.

Specificaties

 • In acht houding van de RIVM regels omtrent Corona
 • Elke cursus heeft een duur van 8 weken
 • Benodigdheden bestaan uit bijkomend werkboek (excl.) pen, telefoon en notitieblok
 • De cursus gaat door bij minimaal 6 cursisten
 • De lessen vinden plaats in het centrum van Den Haag

Kosten

 • Totale cursuskosten: v.a. €195,- p.p.
  • Materiaalkosten: €15,- p.p.
  • Cursuskosten: v.a. €180,- p.p.
 • Bij aanmelding geldt een aanbetaling van €25,- p.p.

AMIGO CHÉ ES UN GRAN PROFESOR DE ESPAÑOL. SUS CLASES SON MUY DIFERENTES A LAS CLÁSICAS CLASES DE IDIOMAS. ÉL ES MUY AGRADABLE Y DIVERTIDO Y HACE QUE IR A SUS CLASES SEA MUY FÁCIL, AMENO E ILUSIONANTE. SUS CLASES SON UN MUY BUEN MOMENTO PARA SOCIALIZAR A LA VEZ QUE TAMBIÉN APRENDER ESPAÑOL, POR LO QUE SON ALGO MÁS QUE UNAS CLASES DE IDIOMAS. SUS CLASES SON UN TIEMPO MUY POSITIVO Y CON UN AMBIENTE ESTUPENDO Y MUY ESPECIAL.

Juan De Gregorio Baillergeau

Privé cursus

Amigo Che stemt het aanbod persoonlijk met jou af! Op deze manier maak je je de Spaanse taal vaardig. Leer, creëer, zwem, ontdek en groei!

Het startmoment, de locatie en de tijd worden persoonlijk afgesproken.
Neem contact op, geen vraag is te gek!

Cursus 1

Cursus 1 begint bij het begin. Onderwerpen die aan bod komen zullen zijn: Het alfabet, uitspraak, regelmatige werkwoorden, onregelmatige werkwoorden, bijvoeglijke naamwoorden, voorzetsels en presenteren.

Op 19 september gaat er weer een cursus niveau 1 van start! Zie onderstaand voor meer informatie.

Startdatum: Donderdag 16-09-2021
Einddatum: Donderdag 04-11-2021
Locatie: Rijschool Maud, Naaldwijk
Tijd: 19:15 – 20:45 uur

Nog 3 plekken beschikbaar!

Cursus 2

Cursus 2 is een uitbreiding van kennis op de beginselen van de Spaanse taal. Zo zal de theorie worden uitgebreid met vergroting van het woordenschat, werkwoorden met wortelveranderingen, twee vormen van uitdrukking in de verleden tijd en verschillende taal-constructies.

Startdatum:
Einddatum:

Locatie:
Tijd:

Cursus 3

De lessen van de 3e cursus zullen zich richten op het spreken van de Spaanse taal. Als ondersteuning worden bijvoorbeeld liedjes, conversaties en spellen toegepast. 

In deze cursus passen we de geleerde theorie van cursus 1 en 2 toe op onze spreekvaardigheden. Voorbeelden zijn het toepassen van de huidige tijd, verleden tijden, uren van de klok, rekenen en nog veel meer! Elke week zal deze theorie aan de hand van verschillende thema’s in de praktijk worden gebracht. De thema’s staan uitgebreid beschreven in het werkboek. 

Startdatum: Maandag 20-09-2021
Einddatum:
Maandag 01-11-2021
Locatie: BS de Triangel, Den Haag
Tijd:
19:00 – 20:30 uur

Cursus 4

De lessen van de 4e cursus zullen zich richten op de verdieping van de Spaanse taal.

In deze cursus zullen we de geleerde theorie van de eerste 3 cursussen toe kunnen passen, maar gaan we vooral verder kijken naar de grammatica. Naast het feit dat de lessen bestaan uit een uitleg en een oefening, is het aan te raden dat je zelf aan de slag gaat met de oefeningen. 

Elke week zal deze theorie aan de hand van verschillende onderwerpen aan bod komen.
De thema’s zijn elke week anders.

Startdatum:
Einddatum:

Locatie:
Tijd:


Aanmeldformulier

%d bloggers liken dit: